Kara Diamond Kara Diamond

Huseyin Kara

imagine

Putini au auzit despre Kayseri, orasul infloritor situat in zona Egeeana a Turciei. Nominalizata in publicatii straine ca "regiune a viitorului", sau printre orasele europene cu potential economic ridicat, Kayseri detine secretul succesului. Leaderi de business isi au originile aici, iar modul lor aparte de a face comert a atras investitii din partea unor companii de renume mondial, precum Vestel, Indesit, Bosch, Imperial Tobacco. Morris Schinasi este este unul dintre numele cu rezonanta din Kayseri. A avut o copilarie nefericita marcata de boala si de saracie, fiind nevoit sa paraseasca scoala pentru a deveni paznicul unui cimitir. Ambitia si perseverenta, insa, l-au facut sa ajunga, ani mai tarziu, fondatorul business-ului de tigari care astazi ii poarta numele.

Un alt nume cu origini in Kayseri este Huseyin Karabacak, cel care a visat, inca din copilarie, sa ajunga un maestru al fericirii umane. El a inteles, copil fiind, ca podoabele sunt dragoste, prietenie si ca pietrele pretioase devin cu adevarat pretioase abia dupa ce bijutierul le innobileaza cu maiestrie, gust, cu un anume simt estetic. Povestea lui incepe acum 30 de ani intr-o manufactura de bijuterii, fara tehnologie evoluata, unde mainile faureau arta. A stiut ca bijuteriile vor fi intotdeauna o podoaba de nepretuit, dar si o investitie sigura, asa ca a decis sa aduca aceste simboluri ale prieteniei in tarile europene.

Romania a devenit pentru Huseyin tara de suflet, tara in care si-a construit un renume prin cantitatile de bijuterii importate, prin numarul de colaboratori din orasele cheie, prin seriozitate si prin darul sau unic de a se pune in folosul clientului.

Astazi Huseyin este proprietarul celui mai mare showroom de diamante din Romania care ii poarta numele: Kara(bacak). Situat in vecinatatea parcului Kiseleff, intr-o cladire ce pastreaza amintiri din perioada interbelica, atelierul de diamante va invita intr-o poveste in care stralucirile diamantelor valseaza pe tonuri de Paganini si de Bach.

Daca sunteti interesati de un simplu act de comert, capitala ofera nenumarate optiuni pentru achizitionarea de bijuterii, dar daca vreti sa traiti o experienta alaturi de un profesionist, rezervati o intalnire la Kara Diamond. Cu siguranta, expertul diamantelor va va cuceri cu modul sau unic de a oferi consultanta atat pentru bijuteriile existente, pe care le puteti reconditiona sau transforma, cat si pentru alegerea diamantului perfect, in functie de buget si de dorinta. Pretul platit va fi unul corect, in concordanta cu documentul international numit Rapaport list, care reglementeaza pretul diamantelor pentru comerciantii din intreaga lume.  Veti avea acces la limbajul universal al diamantelor care le diferentiaza in functie de claritate, taietura, culoare si carat, aceste caracteristici fiind definitorii pentru stabilirea pretului care poate varia de la cateva sute de euro si ajungand, uneori, la sume astronomice.

In atelierul de creatie Kara Diamond fiecare bijuterie visata este la un pas de a deveni realitate.

 

De ce Kara Diamond?

Pentru ca este singurul showroom privat de diamante din Romania unde, expertul Huseyin Karabacak, cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul pietrelor pretioase si al bijuteriilor de lux, ofera consultata specializata. 

 

Cine sunt clientii Kara Diamond?

    orice persoana care doreste sa devina un cumparator avizat si sa plateasca un pret corect pentru o bijuterie cu diamant;

✔    persoanele care isi doresc o bijuterie personalizata, unica;

✔    Posesorii de bijuterii care doresc evaluarea acestora, reconditionarea sau transformarea in noi modele;

✔    corporatiile care ofera beneficii angajatilor sau comanda cadouri premium;

✔    institutiile care oferta insigne, decoratii

 

Cum se desfasoara consultanta la Kara Diamond?

Fiind un domeniu vast, alegerea diamantului potrivit poate fi coplesitoare.

Misiunea noastra este sa cream un public avizat pentru care incursiunea in lumea diamantelor sa fie o placere.

Primul pas este alegerea formei:

 imagine

 

Dupa aceea, impreuna cu clientul, decidem greutatea minima a diamantului. Exista clienti care stiu de la inceput cat de mare isi doresc sa fie diamantul. Pentru noi cel mai important este sa oferim solutii adaptate bugetului si gustului fiecarui client.

Consultanta continua cu alegerea claritatii; expertul Kara Diamond recomanda varianta optima in functie de montura si de buget.

imagine 

 

Urmeaza stabilirea culorii; un diamant alb este considerabil mai scump decat unul cu tenta usor spre galben.

imagine

 

Consultanta se incheie cu alegerea taieturii care este un element definitoriu in desavarsirea frumusetii diamantului. Degeaba avem un diamant frumos din punct de vedere al culorii, marimii si al claritatii daca este taiat si slefuit gresit.

imagine

 

La sfarsitul sedintei de consultanta in diamante, clientul va sti exact ce piatra isi doreste si pretul acesteia.

Kara Diamond cultiva increderea in randul clientilor printr-un proces transparent de calculare a preturilor, alegand ca sistem de referinta Rapaport list, documentul international destinat comerciantilor de diamante.

 imagine

 

Un diamant alb de un carat poate costa 18000 dolari sau 300 dolari, diferenta o face calitatea acestuia. Asadar, atunci cand bugetul clientului nu corespunde pietrei pe care si-o doreste, expertul poate recomanda o claritate redusa sau modificarea culorii.

Odata ce clientul este multumit de alegerea facuta, expertul Kara Diamond ofera specificatii privind aurul in care diamantul va fi montant, alegand impreuna culoarea, caratele si forma.

Pentru a fi siguri ca satisfacem intocmai exigentele clientului, concluzionam sedinta de consultanta printr-o simulare 3D a bijuteriei create.

La Kara Diamond cultivam dragostea pentru diamante si insotim fiecare client intr-o calatorie unica de alegere a bijuteriei perfecte.