Kara Diamond Kara Diamond

Huseyin Kara

imagineOriginar din Kayseri, orasul infloritor situat in zona egeeana a Turciei, Huseyin Karabacak a visat, inca din copilarie, sa aduca bucurie oamenilor. El a inteles, copil fiind, ca podoabele sunt dragoste, fericire si prietenie, ca pietrele pretioase devin cu adevarat pretioase abia dupa ce bijutierul le innobileaza cu maiestrie, gust, cu un anume simt estetic. Povestea lui incepe acum 32 de ani intr-o manufactura de bijuterii din Istanbul, fara o tehnologie avansata, unde mainile faureau arta. A stiut ca bijuteriile vor fi intotdeauna o podoaba de nepretuit, dar si o investitie sigura, asa ca a decis sa aduca aceste simboluri ale prieteniei in tarile europene. Huseyin Karabacak are o vasta experienta pe piata turceasca si romaneasca de engros. 

Ajuns in Romania din 2007, Huseyin si-a construit un renume prin seriozitate, profesionalism si prin darul sau unic de a se pune in folosul clientului.

Astazi, Huseyin este proprietarul celui mai mare showroom de diamante din Romania, care ii poarta numele, Kara Diamond. Situat in vecinatatea parcului Kiseleff, intr-o cladire ce dateaza din perioada interbelica, atelierul de diamante va invita intr-o poveste in care stralucirile pietrelor pretioase intalnesc tonurile muzicii lui Paganini si Bach.

Daca doriti sa traiti o experienta privata de shopping alaturi de un profesionist, stabiliti o intalnire la Kara Diamond. Cu siguranta, expertul diamantelor va va cuceri cu modul sau unic de a oferi consultanta, atat pentru bijuteriile existente, pe care le puteti reconditiona sau transforma, cat si pentru alegerea diamantului perfect, in functie de dorinta si disponibilitate. Pretul platit va fi unul corect, in concordanta cu documentul international numit Rapaport list, care reglementeaza pretul diamantelor pentru comerciantii din intreaga lume. 

Veti avea acces la o consultanta corecta in domeniu si la informatia necesara, pentru a putea face alegerea potrivita Dumneavoastra, in functie de claritate, taietura, culoare si carat, aceste caracteristici fiind definitorii.

In atelierul de creatie Kara Diamond fiecare bijuterie visata va deveni realitate si spune o poveste.

 

De ce Kara Diamond?

Pentru ca este singurul showroom privat de diamante din Romania unde, expertul Huseyin Karabacak, cu o experienta de  32 de ani in domeniul pietrelor pretioase si a bijuteriilor de lux, ofera o experienta unica de shopping, consultanta specializata si o bijuterie cu poveste. 

 

Cine sunt clientii Kara Diamond?

    Orice persoana care doreste sa devina un cumparator avizat si sa plateasca un pret corect pentru o bijuterie cu diamant;

✔    Persoanele care isi doresc o bijuterie personalizata, unica;

✔    Posesorii de bijuterii care doresc evaluarea acestora, reconditionarea sau transformarea in noi modele;

✔    Corporatiile care ofera beneficii angajatilor sau comanda cadouri premium;

✔    Institutiile care oferta insigne, decoratii.

 

Cum se desfasoara consultanta la Kara Diamond?

Misiunea noastra este sa cream o experienta deosebita, astfel incat incursiunea in lumea diamantelor sa fie o placere.

Primul pas este alegerea formei:

 imagine

 

Dupa aceea, impreuna cu clientul, decidem greutatea minima a diamantului. Exista clienti care stiu de la inceput cat de mare isi doresc sa fie diamantul. Pentru noi cel mai important este sa oferim solutii adaptate bugetului si gustului fiecarui client.

Consultanta continua cu alegerea claritatii; expertul Kara Diamond recomanda varianta optima in functie de montura si de buget.

imagine 

 

Urmeaza stabilirea culorii; un diamant alb este considerabil mai scump decat unul cu tenta usor spre galben.

imagine

 

Consultanta se incheie cu alegerea taieturii care este un element definitoriu in desavarsirea frumusetii diamantului. Un diamant frumos este acela care, in afara culorii, marimii si claritatii, trebuie sa fie taiat si slefuit corespunzator, pentru a fi pus in valoare.

imagine

 

La sfarsitul sedintei de consultanta in diamante, clientul va sti exact ce piatra isi doreste si pretul acesteia.

Kara Diamond cultiva increderea in randul clientilor printr-un proces transparent de calculare a preturilor, alegand ca sistem de referinta Rapaport list, documentul international destinat comerciantilor de diamante.

 imagine

 

Costul unui diamant alb de un carat poate varia de la 300 de dolari la 18.000 de dolari, diferenta facand-o calitatea acestuia. Asadar, atunci cand bugetul clientului nu corespunde pietrei pe care si-o doreste, expertul poate recomanda o claritate redusa sau modificarea culorii.

Odata ce clientul este multumit de alegerea facuta, expertul Kara Diamond ofera specificatii privind aurul in care diamantul va fi montant, alegand impreuna culoarea, caratele si forma.

Pentru a fi siguri ca satisfacem intocmai exigentele clientului, concluzionam sedinta de consultanta printr-o simulare 3D a bijuteriei create.

La Kara Diamond cultivam dragostea pentru diamante si insotim fiecare client intr-o calatorie unica de alegere a bijuteriei perfecte.