Kara Diamond Kara Diamond

Termeni si conditii

A. Condiții generale

Pentru folosirea corespunzatoare a acestui magazin (vizitarea site-lui, respectiv cumpararea de produse) este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii. Continutul informational al site-lui poate fi oricand modificat de echipa noastra fara o notificare prealabila. Modul de lucru necesar cumpararii unor produse poate fi de asemenea modificat de noi, fara obligativitatea unei notificari. KaraDiamond.com nu confera clientiilor/vizitatorilor dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fără acordul scris al echipei Kara Diamond, sub incidența Legii nr.8/1996 și a Art.42 din Legea 161/2003.

B. Obligatia de a furniza informatii corecte

Pentru navigarea prin site in calitatea de simplu vizitator nu este necesara furnizarea niciunei informatii personale. Pentru utilizarea magazinului in scopul cumpararii de produse este obligatorie furnizarea de informatii corecte si complete, care sa permita procesarea comenzii. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre un utilizator, ne rezervam dreptul de a bloca accesul la utilizarea serviciilor site-lui, pe perioada determinata sau nedeterminata si fara o notificare prealabila.

C. Statutul de membru KaraDiamond.

 Statutul de membru KaraDiamond se obtine prin crearea unui cont personal, care poate fi accesat prin autentificarea cu un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Responsabilitatea privind confidentialitatea parolei revine/apartine fiecarui utilizator in parte. Statutul de membru permite fiecarui utilizator sa comande pe site si sa beneficieze de reduceri si oferte speciale. Prin crearea unui cont personal, care poate fi accesat cu un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola obtinut odata cu  statutul de membru KaraDiamond, clientul este de acord sa primeasca e-mailuri informative (newslettere). Acestea se refera in principal la noi oferte de produse, posibile modificari de pret ale produselor, concursuri, promotii sau alte informatii suplimentare care vin sa ajute clientul.

D. Calitatea serviciilor

Obligatiile www.karadiamond.com si implicit Echipa KaraDiamond se rezuma la administrarea site-ului, la pastrarea unui nivel de informare cat mai corect si la livrarea in conditiile legii a produselor prezentate pe site. Informatiile prezentate pe site sunt actualizate periodic, dar exista posibilitatea aparitiei unor erori de sistem sau de functionare a site-ului, independente de vointa noastra si pentru care nu ne asumam raspunderea .

Serviciile firmelor de curierat rapid ,precum si cele bancare sunt servicii adaugate serviciilor firmei noastre , iar pentru calitatea acestora nu putem fi făcuti raspunzatori . Mesajele venite din partea dvs. privind calitatea acestor servicii sunt binevenite avand menirea imbunatatirii acestora.    

KaraDiamond.com isi rezerva dreptul de a refuza livrarea de produse pentru urmatoarele categorii de clienti si/sau vizitatori :

  •  clienti care au comandat produse, au confirmat livrarea dar au refuzat nejustificat receptionarea produselor ;
  •  clientii care prin actiunea lor aduc prejudicii de imagine sau morale magazinului www.karadiamond.com ;
  •  clientii si/sau vizitatori care folosesc cuvinte triviale, au un limbaj neadecvat, folosesc injurii la adresa Echipei KaraDiamond. si site-ului www.karadiamond.com ;
  •  clientii si/sau vizitatorii care folosesc abuziv site-ul www.karadiamond.com pentru trimiterea de mesaje tip SPAM sau mesaje triviale/injurii la adresa unor institutii sau persoane fizice ;
  •  clienti si/sau vizitatori care  folosesc abuziv facilitatile site-ului sau reproduc partial sau integral continutul acestuia, fara acordul proprietarului sau administratorului site-ului;
  •  clienti si/sau vizitatori care incearca sau desfasoara activitati de copiere a datelor interne ale site-ului www.karadiamond.com si a bazei de date ;

Orice reclamatie va putea fi transmisa pe e-mail, telefonic sau in scris folosind informatiile de la  sectiunea Contact , Echipa KaraDiamond oferind raspuns la fiecare din solicitările Dumneavostra.

E. Confidentialitate

Informatiile personale ale utilizatorilor vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site. Astfel, adresa de e-mail va fi folosita pentru confirmarea comenzilor si furnizarea informatiilor privind campaniile promotionale, actualizarea portofoliului si noutatile aduse de KaraDiamond.com. Celelalte informatii completate in formulare vor fi folosite pentru livrarea comenzilor. Ne obligam sa nu furnizam unor terte parti informatiile personale ale clientilor KaraDiamond.com sau adresele de e-mail ale clientilor.

F .Dispozitii finale

KaraDiamond.com isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.karadiamond.com ,  a structurii acestuia, a continutului acestuia, a informatiilor cuprinse in acesta , inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara o notificare prealabila.

Preturile sunt actualizate periodic functie de evolutia pietei valutare si de conditiile recomandate de furnizori, iar aceste actualizari sunt efectuate fara vreo notificare prealabila.

Preturile afisate pe site-ul www.karadiamond.com pot sa nu fie actualizate la zi, sau pot aparea erori de sistem ce pot duce la preturi gresite afisate pe site. KaraDiamond nu isi asuma nicio raspundere pentru inacuratetea datelor cu privire la preturile produselor, iar pretul fiecarui produs va fi confirmat clientului de catre un operator KaraDiamond, in momentul confirmarii comenzii, inainte de livrarea efectiva a produselor.

Stocul produselor afisate in site-ul www.karadiamond.ro nu este actualizat in timp real, acesta va fi confirmat clientului de catre operatorul KaraDiamond, dupa plasarea comenzii. Este posibil ca anumite produse comandate sa nu fie in stoc. In cazul in care clientul a comandat si achitat in prealabil, prin card, un produs care nu este pe stoc si nu poate fi livrat, clientului i se va restitui in integralitate suma achitata.

KaraDiamond isi ia angajamentul cu privire la livrarea produselor dintr-o comanda online numai dupa confirmarea prealabila efectuata telefonic de catre operatorul KaraDiamond, acesta transmitandu-i clientului stocul si pretul final al produselor si, implicit, valoarea totala a comenzii. Abia dupa confirmarea telefonica a comenzii se ia in considerare obligatia KaraDiamond de a livra produsele comandate si obligatia clientului de a le achita.

In sprijinul informării corecte ale clientilor/vizitatorilor, www.karadiamond.com poate contine link-uri (trimiteri) catre alte site-uri a caror functionalitate si valabilitate nu o putem verifica continuu si pentru care KaraDiamond nu isi asuma nici o raspundere.

Acceptarea termenilor si conditiilor prevazute in sectiunea "TERMENI SI CONDITII" la achizitionarea unui produs din site-ul www.karadiamond.com  presupune acordul explicit dat al cumparatorului asupra acestor prevederi si consimte ca a luat această decizie dupa citirea completa a acestor prevederi.

 

Acest document a fost actualizat la data de 14 decembrie 2020.