Kara Diamond Kara Diamond

Reconditionare

Bijutierii KARA DIAMOND se bazează pe o vastă cunoaștere și experiență în domeniul bijuteriilor din aur cu pietre prețioase, pentru a oferi o varietate de servicii pentru recondiționare și reparații, returnând obiectele prețioase in condiții perfecte clienților noștri.

În atelierul Kara Diamond reparăm și recondiționăm orice bijuterie cu diamante.

Serviciile oferite de noi sunt:

-înlocuirea diamantelor (pietrelor prețioase);

-mărire/micșorare ( Oferim servicii de mărire, respectiv de micșorare pentru toate bijuteriile cu diamante);

-revizie/recondiționare ;

-schimbare montură.

Deoarece fiecare obiect se uzează de-a lungul purtărilor repetate, iar gheruțele unde sunt prinse pietrele prețioase se slăbesc, ele trebuie verificate de un specialst pentru a fi siguri că bijuteriile sunt protejate și în siguranță.

Expunerea zilnică la creme și loțiuni pentru piele, spray-uri de păr, substanțe chimice de uz casnic și alte substanțe chimice poate afecta strălucirea naturală a diamantelor, încărcându-le cu energii negative.

Pentru a reda strălucirea diamantelor, vă invităm în Atelierul nostru pentru a beneficia de servicii profesionale de recondiționare a bijuteriilor cu diamante, de la cei mai buni specialiști din domeniu.

Pentru a oferi garanție și protecție bijuteriilor cu diamante, vă îndrumăm să vă programați anual pentru o curățare profesională deoarece în timpul curățării vom detecta eventualele semne de uzură și starea gheruțelor unde sunt prinse diamantele.

De asemenea, daca aveti brățări sau coliere cu închizătorile slăbite, vă așteptăm la sediul nostru. Costurile pentru reparații si recondiționare sunt mici și vă pot scuti de durerea de a pierde o piesă de bijuterie prețuită.

Deoarece, în stare naturala, aurul are doar culoarea galbenă, se apeleaza la alierea în diferite concentrații, cu alte metale precum argint, paladiu, nichel sau cupru. Astfel, culoarea naturală poate fi modificată, obtinandu-se aurul alb sau rose. Din acest motiv, după o perioadă, aurul alb va prinde o nuanță gălbuie. Pentru a accentua culoarea albă și a oferi un plus de strălucire și durabilitate, bijutierii KARA DIAMOND vă recomandă să aduceți obiectele la rodinat (rodiul este un metal dur din familia platinei, mult mai rezistent decât aurul, avand o rezistenta 6 pe scala Mohs, în comparație cu aurul care are doar 2.5 duritate pe scala Mohs).

Montura bjuteriilor cu diamante trebuie schimbată la o perioada de 3-4 ani pentru a putea oferi protecție și siguranță diamantelor.

Reinterpretare modernă a unei bijuterii clasice. Formă noua, aspect modern!”

Deoarece diamantele nu își pierd niciodata valoarea, pentru anumite bjuterii cu diamante, putem să schimbăm montura pentru a crea o nouă bijuterie.

Pentru mai multe detalii despre revizia și recondiționarea bijuteriilor cu diamante, echipa KARA DIAMOND vă stă la dispoziție cu toate informațiile necesare.

Vă așteptăm cu mare drag în atelierul nostru!

 
 
KARA DIAMOND
Str. Arhitect Ion Mincu, nr. 33, sector 1, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 742 010 844
E-mail: office@karadiamond.ro