Kara Diamond Kara Diamond

Reconditionare

Bijutierii KARA DIAMOND se bazeaza pe o vasta cunoastere si experienta in domeniul bijuteriilor din aur cu pietre pretioase, pentru a oferi o varietate de servicii pentru reconditionare si reparatii, returnand obiectele pretioase in conditii perfecte clientilor nostri.

Deoarece, in stare naturala, aurul are doar culoarea galbena, se apeleaza la alierea in diferite concentratii, cu alte metale precum argint, paladiu, nichel sau cupru. Astfel, culoarea naturala poate fi modificata, obtinandu-se aurul alb sau rose. Din acest motiv, dupa o perioada, aurul alb va prinde o nuanta galbuie. Pentru a accentua culoarea alba si a oferi un plus de stralucire si durabilitate, bijutierii KARA DIAMOND va recomanda sa aduceti obiectele la rodinat (rodiul este un metal dur din familia platinei, mult mai rezistent decat aurul, avand o rezistenta 6 pe scala Mohs, in comparatie cu aurul care are doar 2.5 duritate pe scala Mohs).

De asemenea, lipim bijuteriile rupte, le indreptam, montam sau inlocuim pietre pretioase. Recomandam ca bijuteriile solitaire sau cu pietre mari, sa fie verificate periodic, deoarece ghearele care sustin pietrele se slabesc in timp si astfel adevarata valoare a bijuteriei se pierde. Daca aveti un inel care va este mic sau prea mare, il putem redimensiona la marimea potrivita Dumneavoastra. Putem personaliza modele de bijuterii prin gravura (pe exterior sau interior).

Expunerea zilnica la creme, uleiuri pentru piele, spray de par, substante chimice de uz casnic si alte substante chimice, poate deteriora stralucirea diamantelor.

Programati o curatare pentru bijuterii in fiecare an. In timpul curatarii, verificam si semnele de uzura, cum ar fi starea suporturilor de piatra (daca sunt indoite sau uzate).

De asemenea, daca aveti bratari sau coliere cu inchizatorile slabite, va asteptam la sediul nostru. Costurile pentru reparatii si reconditionare sunt mici si va pot scuti de durerea de a pierde o piesa de bijuterie pretuita.

Echipa KARA DIAMOND va sta la dispozitie cu orice informatie de care aveti nevoie in legatura cu bijuteriile cu diamante.

Va asteptam cu drag!

 

 
 
KARA DIAMOND
Str. Arhitect Ion Mincu, nr. 33, sector 1, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 742 010 844
E-mail: office@karadiamond.ro