Diamantele sunt parte din sclipirea ochilor unei femei.
L-as parafraza pe Mark Twain si as spune ca exista doua tipuri de femei: femeile ce iubesc diamantele si cele care nu recunosc ca le iubesc.
Am cunoscut un om impatimit la petrecerea fiicei Gabrielei Cristea. Se numeste Huseyin Kara si a venit dintr-o Turcie pasionata de tot ceea ce inseamna calitate si lux. Mi-a placut ca are o alta viziune a acestei lumi a diamantelor. Nu vrea sa vanda o bijuterie frumoasa, ci alege sa propune fiecarui om, in functie de cifra destinului. Apoi isi aseaza clientii pe scaunul sau de la Kara Diamond si explica modul in care trebuie privita o piatra pretioasa.
Primul pas e alegerea formei:

 

 

Huseyin spune: „Dupa aceea, impreuna cu clientul, decidem greutatea minima a diamantului. Exista clienti care stiu de la inceput cat de mare isi doresc sa fie diamantul. Pentru noi cel mai important este sa oferim solutii adaptate bugetului si gustului fiecarui client. Consultanta continua cu alegerea claritatii; expertul Kara Diamond recomanda varianta optima in functie de montura si de buget.”
Iata schema:

 

Urmeaza stabilirea culorii; un diamant alb este considerabil mai scump decat unul cu tenta usor spre galben.

 

Recunosc ca mi-a placut enorm abordarea lui Huseyin Kara. Cred ca e modul in care sa alegem un diamant de calitate, pentru o viata. As opta oricand sa merg pe mana unui specialist care selecteaza ceva pentru a-ti fi bine, nu doar pentru a vinde!