Se aproprie ziua cea mare!

Ziua pe care ți-ai imaginat-o ca fiind perfectă încă de când erai mică.

Da, se aproprie ziua nunții tale!

Vrei să pui toate lucrurile în ordine și să fie exact așa cum ai visat până la cele mai mici detalii, fără ca nimic să nu-ți scape.

Dar nu uita că vei fi în centrul atenției...!

De aceea, nu trebuie să neglijezi un lucru esențial, bijuteriile.

Acestea îți accentuează ținuta și îți pun in evidență rafinamentul.

Ne dorim ca peste ani de zile să te uiți la pozele de nuntă și să exclami: DA! A fost o zi perfectă ! Purtam colierul meu preferat cu diamante !

Așadar avem pentru tine câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi bijuteriile potrivite :

 

1. Less is more !

 

Nu exagera cu bijuteriile. Totuși, trebuie să îți scoți în evidență rochia de mireasă printr-un accesoriu deosebit, rafinat, dar nu extravagant.

De aceea, brățările de tip Tennis sunt cele mai potrivite.

imagine

imagine 

imagine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ideală pentru tine, brățara Tennis îți surprinde gustul prin comoditatea purtării, flexibilitate și disponibilitatea culorii este largă, astfel, ca tu să poți alege ceea ce îți place și te reprezintă și mai ales prin siguranță, având o închizătoare dublu-securizată.

 

2. Asortează ți bijuteriile.

 

Cerceii, colierul, brățările și inelele pe care le porți trebuie să fie în perfectă armonie și să fie o completare a rochiei tale de mireasă.

Poți alege un set cu diamante albe...sau poți să îți evidențiezi ținuta prin culori impunătoare ale pietrelor prețioase.

De exemplu poți alege smaraldul care cu nuanțele sale vii este una dintre cele mai populare pietre prețioase, făcând parte alături de rubin și safir din triada pietrelor nestemate cu puteri magice care au înfrumusețat bijuteriile alături de diamante.

Faptul că aceste pietre au puteri magice, nu este doar un mit. În ziua cea mai importantă din viața ta, ele te vor proteja asemenea diamantelor de pe coroana unei regine.

 imagineimagineimagine

3. Poartă bijuterii unice.

 

Tu ești unică, iar bijuteriile tale trebuie să te reprezinte !

Pentru asta suntem aici, să te ajutăm să găsești bijuteria perfectă pentru tine.

Ai cutreierat toate magazinele și nimic nu te-a convins, dar totuși ai strâns câteva idei despre cum ți-ai dori să arate bijuteria.

Tu ne prezinți design-ul dorit sau obiectul pe care vrei să îl modifici și noi ne asigurăm că în final vei avea bijuteria mult visată.

Suntem singurul showroom privat din Romania care oferă consultanță în diamante pentru alegerea bijuteriei și mai mult decât atât îți personalizăm bijuteria în felul dorit.

...Domnilor, să nu credeți că v-am uitat ! Suntem siguri că vă doriți să străluciți alaturi de aleasa inimii voastre.

 Acest lucru este perfect evidențiat cu o pereche de butoni cu diamante pentru un plus de eleganță și stil.

imagine

 

 

imagine

Vă așteptăm cu drag în Showroomul nostru pentru o ședință privată în alegerea bijuteriilor ideale pentru cea mai specială zi din viața voastră.