Ce înseamna verigheta?
Ce stim, de fapt, despre verighete, despre trecutul lor?
Ce modele de verighete se poartă anul acesta?

La aceste întrebări a încercat să răspundă, măcar o dată, fiecare om, bărbat sau femeie, care poartă acum sau va purta în viitor o verighetă...

imagine

Kara Diamond este aici pentru a răspunde la aceste întrebări și pentru a fi ghidul dumneavoastră atât în alegerea verighetelor potrivite, cât și în a le purta elegant.

Cuvântul verighetă este, de fapt, un diminutiv al cuvantului veriga, reprezentând elementul de legătură dintre două persoane care se iubesc.

În trecut, până în anul 2000, la români perechile de verighete aveau o lucrătură fină, cu o grosime de doar doi milimetri. Putem observa foarte ușor cât de mult s-au schimbat preferințele și obiceiurile în mai bine de un deceniu.
În prezent, verighetele sunt mai groase, acestea reprezentând doua inele concentrice, iar dacă vorbim despre gusturi, dacă la bărbați verighetele sunt, de obicei, fără diamante, atunci verighetele doamnelor au cel puțin un diamant.

Se știe că orice reprezentantă a sexului frumos are puterea de a deschide ușa spre inima bărbatului dorit și, nu în zadar, în trecut era gravată o cheie pe verighetele femeilor. Astăzi, însă, întâlnim foarte rar această gravură și chiar putem afirma că încet, încet acest obicei dispare, inlocuit fiind, de diverse alte simboluri (după bunul plac al mirilor) gravate pe exteriorul verighetelor sau la interior cu inițialele mirilor, cu data nunții, cu mici texte reprezentative sau chiar cu amprentele mirilor.

Degetul inelar al mâinii stângi!
De ce oare a fost ales pentru purtarea verighetelor?
Se spune că acest deget este simbolul Soarelui, astfel mirii își asumă dragostea și uniunea, tratându-le cu responsabilitate, la vedere, în lumina soarelui, a adevărului, a consensului. Inima este locul unde sălășluiește dragostea, de aceea, din inimă pornește vena iubirii, numită
„vena amoris”. Potrivit poporului roman, acesta este motivul pentru care verighetele se poartă pe degetul inelar.

imagine

De ce verighete din aur?
Pentru că aurul este cel mai prețios metal, este un material foarte rezistent și dur, și aurul, în definitiv, nu se demodeaza niciodată. Reprezentând eternitatea, uniunea fără sfârșit și simbolizând dragostea, verighetele din aur sunt alegerea perfectă pe care să le purtați în momentul unic și special pentru dumneavoastră.

De ce verighete din aur cu diamante ?
Iubirea eternă pe care o simțiți pentru persoana dragă va trăi mereu în verighete; ele sunt cele ce vă vor da fiori de fiecare dată când le veți privi și tot ele vor oferi magie fiecărui moment trăit în doi.

Verighetele sunt bijuterii de neînlocuit și ele trebuie să definească într-un mod perfect și nobil imaginea dumneavoastră de cuplu, din acest motiv, știm foarte bine că alegerea acestor accesorii este foarte dificilă.
Combinând gusturile dumneavoastră cu cele ale persoanei dragi, lucrându-se cu grijă și măiestrie, cu o formă, culoare și tăietură potrivită a diamantelor, veți avea verighetele perfecte!
În lumea vastă a acestor bijuterii, cel mai mult contează ceea ce simțiți dumneavoastră că vă reprezintă.
Ele pot fi minimaliste-clasicul fiind ca o umbră ce le veghează necontenit;
complexe –împodobite cu șiruri de pietre prețioase;
avangardiste – luând conturul unor verighete inedite.
Indiferent de modelul verighetelor pe care îl veți alege, de forma și tăietura diamantului sau de mărimea și culoarea pietrei prețioase, acestea trebuie să cuprindă, în strălucirea lor, intensitatea declarației de dragoste dedicată partenerului.
O alegere tradițională a cuplurilor este verighetaîncrustată cu trei diamante, reprezentând trecutul, prezentul și viitorul relației.
Kara Diamond vă prezintă o colecție de verighete din aur cu diamante ce poate fi încrustată cu focul pur al diamantelor.

imagine
Verighetele constituie singurele însemne sensibile, palpabile, pe care soții le primesc în Biserica în randuiala Logodnei și care trebuie sa îi însoțească până la mormânt.

Din trecutul lor tumultos și până în prezent, verighetele ne apar, mai degrabă, ca podoabe ale sufletului, decât ca podoabe ale trupului, reprezentând un însemn al dragostei curate și credinței dintre soți. Aceste inele concentrice arată iubirea unuia dintre soți pentru celălalt, iubire necontenită ce nu are nici început, nici sfârșit...
Suntem siguri, de altfel, ca te-ai întrebat care sunt tendințele din anul acesta în rândul verighetelor și care sunt alegerile clienților Kara Diamond?!

Indiferent de modelele ce s-au purtat în trecutul mai apropiat, mai îndepărtat, sau modelele care sunt purtate în prezent, cert este ca toate verighetele avut și au forma sferică, simbol dragostei și al unei uniuni perfecte, două inimi ce se vor iubi pe vecie, îngemănate la bine și la rău.
Create din dragoste pentru frumos, verighetele
Kara Diamond sunt alegerea ideală pentru a fi nodul ce va uni iubirea dintre dumneavoastră și jumătatea dragă., Indiferent ce modele de verighete se poartă anul acesta, suntem convinși că putem crea pentru dumneavostră verighetele mult visate, inele ce vă vor reprezenta dragostea fără început și fără sfârșit!

imagine