Cum se curăță corect și cum se întrețin bijuteriile din aur cu diamante?

Dacă ați păstra un diamant timp de o sută de ani, acesta ar avea aceeași strălucire ca atunci când l-ați purtat prima dată.

Bijuteriile din aur cu diamante adaugă atingerea finală fiecărei ținute și emit un lux pur.

V-ați gândit ce se întâmplă dacă bijuteriile care v-au marcat cele mai speciale momente ale vieții se pătează și își pierd strălucirea originală?

Ce se întâmplă dacă încep să-și piardă din rafinament și frumusețe?

Kara Diamond, ghidul dumneavoastră în lumea diamantelor, vă oferă sfaturi cu ajutorul cărora, dacă le urmați, bijuteriile vor rămâne mereu noi!

Cum vă puteți proteja aurul și diamantele?

Datorită frumuseții lor, diamantele necesită o îngrijire și o manevrare adecvată atunci când le păstrați.
Pentru că unele bijuterii cu diamante nu se pot purta zilnic, deoarece sunt extravagante și nu sunt potrivite ținutelor casual, ele trebuie să fie depozitate si păstrate corespunzător.
Din cauza durității și greutății acestora, un diamantele poate fi deteriorate doar de un alt diamant. Pentru a vă asigura că rămân fără zgârieturi, diamantele
trebuie păstrate în cutia lor originală, o pungă moale sau o cutie de bijuterii special concepută, separate de celelalte bijuterii.
Cel mai bine este să evitați purtarea bijuteriilor când sunteți la înot, în timpul dușului, somnului, grădinăritului sau atunci cînd lucrați.
În cazul în care decideți să purtați mai des bijuteriile cu diamante, trebuie să luați în calcul faptul ca acestea necesită o
curățare o dată la 6 luni.

De ce? Pentru că strălucirea lor poate fi afectată în timp de produse cosmetice, parfum, săpun, detergenți și alte substanțe cu care veniți in contact.

imagineimagine

Cum se pot curăța bijuteriile din aur și diamante cu apă și săpun?

Lăsați bijuteria într-un recipient cu apă caldă, adăugați săpun lichid și sare de bucătărie. Se curăță cu o periuță de dinți moale și se clătește cu apă căldă curată. După ce o scoateți din recipient, bijuteria se curăță cu o periuță de dinți moale și se clătește cu apă căldă curată. Stergeți bijuteria întotdeauna cu o cârpă moale, fără fibre.

Nu utilizați prosoape de hârtie, deoarece acestea ar putea zgâria bijuteriile.

 imagineimagine

Cum se pot curăța bijuteriile cu amoniac?

Puneți bijuteria într-un vas care conține 3 părți de apă caldă și 1 parte amoniac. Lăsați-o timp de o jumătate de oră în această soluție și lustruiți bijuteria cu o periuță de dinți moale după aceea. clătiți cu apă limpede și lăsați să se usuce. Este important să nu lăsați bijuteriile la înmuiat mai mult de jumătate de oră în acest amestec și să nu o folosiți ca metodă obișnuită de curățare, deoarece în timp, poate înnegri aurul.

Curățarea profesională?

Dacă nu aveți timp sau nu optați pentru o îngrijire a bijuteriilor din aur cu diamante în condiții casnice, puteți alege oricând să vă curățați bijuteriile într-un mod profesional.

Bijutierii noștri folosesc un aparat de curățat cu ultrasunete pentru a oferi bijuteriilor o curățare perfectă pentru ca diamantele să emită din nou și din nou strălucirea naturală. Aaparatul elimină impuritățile din cele mai mici colțuri ale bijuteriilor cu ajutorul vibrațiilor. Această metodă este ideală pentru curățarea și întreținerea bijuteriilor complicate, deoarece îndepărtează orice urmă de uzură din locurile pe care o periuță de dinți nu le poate atinge.

Unde pot fi bijuteriile curățate profesional?
Prin efortul și dăruirea de sine pe care o depun în crearea unei bijuterii din aur cu diamante, experții Kara Diamond sunt gata să vă ajute să păstrați aceste obiecte la fel de frumoase ca atunci când le-ați purtat pentru prima dată!

imagine

Vă așteptăm la Kara Diamond pentru a reda bijuteriilor dumneavoastră străucirea inconfundabilă a diamantelor naturale.