Rochia albă ce sărută pământul, machiajul ce scoate în evidență trăsăturile feței, coafura realizată după modelul ales cu mult timp în urmă și... bijuteriile! Aceștia sunt pilonii de încredere ai unei mirese, iar dacă tot vorbim despre bijuterii, nu în zadar se spune că ”micile accesorii trădează marile pasiuni”!
Este ziua în care strălucești și te contopești cu însuși Universul, pentru a scrie prima filă din povestea ta.

Care sunt armele tale secrete? Diamantele!
Alese cu grijă, ele captează energiile naturii și le contopește cu starea dumneavoastră de spirit, oferindu-vă gânduri înțelepte și luminoase. Astfel, succesul de a avea o zi de neuitat este garantat.
Direct producător, cu posibilitatea de a personaliza accesoriile pentru a vă defini perfect stilul,
Kara Diamond este expertul dumneavoastră în materie de bijuterii.

Emoțiile pe care le trăiți, rafinate și sublime, sunt prioritatea noastră. Astfel, vă oferim o gamă largă de bijuterii din aur cu diamante și suntem siguri că seturile pentru mireasă, pe care vi le punem la dispoziție, atât în showroom, cât și pe site-ul nostru, au stropi de infinit...
Mai mult decât atât, experții noștri sunt gata să împărtășească cu dumneavoastră secretele ascunse ale bijuteriilor din aur cu diamante.
Este cunoscut faptul că, încă din antichitate și până în prezent, diamantele au avut rolul de a oferi frumusețe și stil, de a proteja sufletul și corpul.
V-ați gândit, însă, ce semnificație are fiecare piesă din setul dumneavoastră de bijuterii, ce vă va completa ținuta de mireasă?

- COLIERUL
Bijuteriile din aur cu diamante se identifică cu chakrele (în sanscrită însemnând ,,roată,,) energetice ale corpului uman (7 la număr), în funcție de poziționarea acestora:
SAHASRARA – situată în creștetul capului și semnificând înțelepciunea;
AJNA 
situată în zona frunții semnifică gândirea și visele;
VISHUDDHA 
situată în zona gâtului semnifică protecția corpului;
ANAHATA –
situată în zona pieptului, aceasta guvernează timpul și voința de a iubi;
MANIPURA – 
situată sub stern, stimulează sistemul nervos central;
SVADHISTHANA 
situată în zona sacrală stimulează creativitatea;


Semnificația colierului dumneavoastră, din aur cu diamante, diferă în funcție de lungimea acestuia:
- colierele scurte (30-40 cm) se poziționează în jurul gâtului și scot în evidență decolteul rochiei de mireasă. Mai mult decât atât, se identifică cu chakra VISHUDDHA. Diamantele situate în această zonă a corpului, stimulează vorbirea, vibrația corpului și comunicarea.
imagineimagine

- colierele lungi (prințesă 43-48 cm, matineu și opera 50-86 cm, potrivite pentru decolteurile mari)- se poziționează în zona pieptului și chakra care influențată este ANAHATA. Fiind zona inimii, diamantele în această zonă ajută la evitarea stresului și acumularea energiilor pozitive.

imagineimagine

 

-CERCEII
V-ați pus vreodată întrebarea ,,de ce se poartă cerceii în lobii urechilor?
Pentru că această parte a corpului are legătură directă cu zona capului.
Cerceii din aur cu diamante, pe lângă faptul că oferă lux și strălucire ținutei de mireasă, contribuie la:
- reducerea semnificativă a stresului;
- reglarea tensiunii arteriale și îmbunătățirea circulației sângelui din zona capului.
imagineimagineimagine

-INELUL

Din bătrâni se știe faptul că orice bărbat cedează în fața femeii care-și poartă demn bijuteriile și că mândria feminină se risipește în fața unui inel. Dar când este vorba despre inelul dumneavoastră, inelul de mireasă, ce cunoașteți despre acesta și modul său de a fi purtat?
În mod normal, fiecare deget al mâinii are o semnificație:
- degetul mare reprezintă focul
- degetul arătător semnifică aerul
- degetul mijlociu se identifică cu lumina
- degetul inelar are ca simbol pământ
- degetul mic este simbolul apei

În antichitate, se credea că de la degetul inelar pornește o venă numită
Vena Amoris ce duce direct către inimă și care semnifică iubirea nemuritoare, acesta fiind și principalul motiv pentru care se poartă verigheta pe al patrulea deget al mâinii stângi. Fiind și degetul pământului, diamantele de pe inel contribuie la păstrarea bunei voințe, leagă destinul dumneavoastră de cel al soțului și păstrează o legătură puternică, ce va dăinui pentru o veșnicie.
imagineimagineimagine

 

imagineimagineimagine

În fața altarului jurați iubire, credință și grijă bărbatului ales. Un tablou inedit, în care un rege și o regină fac primii pași spre un drum plin de secrete, se pictează și capătă o nouă formă...
Kara Diamond este mereu cu gândul la dumneavoastră și ne propunem ca sugestiile noastre să ofere perfecțiune, unicitate și lux momentului unic pe care îl veți trăi.
Alături de bijuteriile cu diamante ale miresei, nu pot lipsi accesoriile mirelui, ce îi vor contura discret ținuta:
- acul de cravată
poate conține atât un diamant mai mare, cât și mai multe diamante, pentru a se asorta sublim cu bijuteriile miresei. Dacă, totuși, decideți să nu purtați cravată în ziua nunții, acest accesoriu se poate posiționa pe bucunarul cămășii sau al sacoului
imagineimagine

- butonii de la cămașă
Oferind un aer discret, minuțios, rafinat, butonii de la cămașă sunt, cu siguranță, accesoriul indispensabil pentru ținuta de ginere.
Aceștia pot conține culori din buchetul de flori al miresei, pot fi albi sau negri și, nu în ultimul rând, trebuie să conțină minim un diamant.
imagineimagine

Din dorința de a crea frumosul, Kara Diamond este mereu alături de dumneavoastră.