Brațări tip tennis: istorie și fundal

O brățară tip tennis este o brățară care conține diamante mici sau pietre prețioase conectate printr-un lanț subțire, de metal prețios. Ca o bijuterie elegantă, brățările de tenis sunt de obicei realizate din aur de 14 K sau 18 K, sau platină. Numele "brățară de tenis" provine din US Open din 1987 când jucătoarea profesionistă de tenis, Chris Evert, și-a pierdut brățara cu diamante în timpul unui meci. Evert a cerut oficialilor să pună pauza jocului pentru a-și căuta brățara - în timp ce spectatorii și telespectatorii au urmărit căutarea. Din acea zi, brățara cu diamante pe linie a fost menționată ca brățara tennis. Vizitatorii și jucătorii de tenis au fost inspirați să poarte brățările cu diamante.

imagine

De unde achiziționați o brățară tennis

Similar cu atunci când achiziționați un inel de diamant, doriți ca Brățara Tennis să provină de la un furnizor de bijuterii de renume și de încredere. Astfel, expertul în diamante, Huseyin Karabacak, oferă servicii excelente clienților și prețuri competitive și vă așteaptă în unicul Showroom privat de diamante din Roamania pentru a deveni personajul principal într-o poveste a diamantelor și a bijujteriilor personalizate, pentru a alege Brățara Tennis potrivită dumneavoastră

 

Evaluarea calității unei Brățări Tennis

Când vine vorba de a determina calitatea unei brățări tennis, veți dori să luați în considerare metalul folosit, împreună cu calitatea și dimensiunea diamantelor. Tipul și culoarea metalului, de obicei platină, aur alb, aur roz sau aur galben - este ales în primul rând pe baza preferințelor personale și a bugetului. Aurul de 14K este cel mai disponibil. În timp ce diamantele centrale ale inelelor de logodna ar trebui să fie întotdeauna certificate, diamantele din brățările tennis sunt prea mici pentru a face costul de clasificare a diamantelor să merite. Deoarece nu există certificări pentru cele mai multe brățări de brățară tennis, este deosebit de important să cumpărați o brățară tennis de la un vânzător bine verificat, de renume precum Kara Diamond. O mare parte din ceea ce plătiți la o brățară tennis este meșteșugul și stilul. Dacă doriți asistență în evaluarea diamantelor unei brățări de tenis, contactați-ne și expertul Huseyn Karabacak vă va ajuta.

 

Stiluri și monturi pentru Brățara Tennis

 

Stilurile de brățări Tennis variază. În timp ce majoritatea modelelor conțin un rând sau o bucla de diamante, unele brățări au două sau chiar trei rânduri de pietre prețioase. Cele mai multe brățări de tenis folosesc diamante tăiate rotund, deși unele stiluri includ tăieturi de tip smarald cum ar fi această brățară tennis sau princess cut tăiate ca această brățară de aur alb de 18 K.

Monturile sunt de obicei una dintre cele trei varietăți: prong, canal sau bezel. Fiecare stil păstrează în siguranță diamantul și oferă un aspect unic. Design-ul brățării pe care îl alegeți ar trebui să se bazeze pe preferințele personale.

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

Prong: de obicei 3 sau 4 vârfuri per diamant (ambele opțiuni sunt securizate). Brățările țin piatra și permit lumina să treacă prin pavilionul diamantului, ca în brățara de tenis de aur alb de 14 K.

Canal: Proiectat cu două rânduri de aur subțire pentru a ține piatra pe fiecare parte (cu pietrele în mijloc). Diamantele se potrivesc strâns ca în această brățară de tenis de aur alb de 14 K.

Bezel (sau Half Bezel): Metalul înconjoară piatra, similar cu un cap de ceas. Această brățară tennis este un exemplu de setare a cadrului.


Când să cumpărați Brățări
Tennis

Brațările Tennis sunt cadouri frumoase si semnificative pe tot parcursul anului. Datorită design-ului lor clasic și popularității, brățările Tennis sunt adesea transmise de mai multe ori în familie ca și moștenire.

Brățările Tennis sunt potrivite pentru oricare din aceste ocazii speciale:

  • Aniversarea nunții (adică a 5-a, a 10-a, a 15-a, a 25-a)

  • Cadou de nuntă (pentru soț, mamă, bunică)

  • Ziua îndragostiților

  • Zi de nastere

  • Absolvire (liceu, colegiu, școală universitară, școală medicală)

  • Nașterea unui copil

  • Crăciun sau alte sărbători

 

Cum determini dimensiunea potrivită a unei Brățări Tennis

În general, dimensiunile brățărilor nu contează la fel de mult ca dimensiunile inelului, deși totuși doriți să obțineți cât mai aproape posibil. Măsurarea încheieturii persoanei cu o bandă flexibilă de măsurare va indica dimensiunea potrivită. De asemenea, puteți înfășura o bucată de fire sau panglică în jurul încheieturii, apoi puteți măsura lungimea cu o riglă standard. Indiferent de instrumentul de măsură folosit, adăugați un centimetru sau o jumătate de centimetru la măsurarea dvs. pentru a calcula dimensiunea brățarii.

De exemplu, dacă încheietura mâinii măsoară 15 cm, luați în considerare o brățară de 15,50 cm sau 17 cm. Dacă achiziționați brățara tennis pentru un cadou și nu știți mărimea încheieturii, utilizați 17-18 cm ca ghid de pornire. 17-18 cm este cea mai populară dimensiune de brățară pentru femei. Dacă credeți că are încheieturi mai mici sau mai mari decât persoana obișnuită, ajustați în sus sau în jos corespunzător.

Bratarile Tennis sunt adesea usor ajustate prin eliminarea unei legaturi pentru a scurta lanțul.

Kara Diamond vă stă la dispoziție pentru orice modificare dorită a brațării, de la ajustarea mărimii, la alegerea modelului potrivit, alegerea culorii, dimensiunea, claritatea și mărimea diamantelor, ca totul să fie așa cum vă doriți. Puteți alege din modelele deja prezente pe site sau putem crea pentru dumneavoastră orice model de brățară tennis după design-ul dorit.