Mulți dintre noi se întrebă: ce trebuie să facem în momentul în care suntem invitați la un botez?
Întâi de toate, trebuie să acceptăm fără ezitare, căci spre deosebire de alte evenimente (aniversare, nuntă), la botez nu se cuvine să refuzăm invitația, copilul având nevoie de binecuvântarea dumneavoastră.
Pășind cu pași mici pe drumul vieții, copilul are nevoie de
noroc, voie bună din partea celor din jur și multe cadouri cu semnificații speciale.

Astfel, suntem siguri că vă mai macină câteva întrebări: Ce cadouri oferim la botez? Oferim cadouri mamei și copilului, sau doar micuțului creștinat?

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, echipa Kara Diamond vă va oferi răspunsul pe care îl așteptați și, nu în ultimul rând, vă va oferi sugestii de cadouri prețioase, inegalabile, care să rămână pentru o veșnicie în inima și în amintirea copilului și a părinților acestuia.

Bijuterii cu diamante

De-a lungul timpului, bijuteriile cu diamante s-au oferit, în mod special, femeilor, reflectând pasiunea bărbaților pentru acestea. Dar v-ați gândit ce ar putea avea în comun o bijuterie cu diamante și un copil? Puritate, frumusețe și nevinovăție, iar cel mai important, odată cu trecerea timpului, cresc în valoare! Acestea fiind spuse, o bijuterie din aur cu diamante reflectă cadoul ideal pentru botez.
Kara Diamond este mereu cu gândul la dumneavoastră și scopul nostru este de a vă oferi cele mai rafinate emoții.
Din aur alb, galben sau rose, cu diamante minimaliste sau cu dimensiuni mai mari, tăiate și lucrate după design-ul dorit, puteți crea bijuteria perfectă pentru copil!

-Cercei sau brățări

La botez sunteți în postura de nași sau prieteni apropiați ai familiei noului-născut ?
Cadoul perfect, pentru fetiță, este o pereche de
cercei sau o brățară, dacă este vorba despre botezul unui băiețel.
Diamatele pot avea greutatea, tăietura, aranjamentul și culoarea aurului ales de dumneavoastră. Iar lucrul cel mai important, dacă optați pentru un cadou personalizat, îl reprezintă gravura din interiorul bijuteriei, cu inițialele copilului sau oricare alt model ales de dumneavoastră. Acest lucru, cu siguranță, va fi o amintire pentru copil care nu se va șterge și nu se va devaloriza niciodată.

-Cruciulițe

Fiind o sărbătoare religioasă, la botez nu pot lipsi cruciulițele. Simbol al purității și al legăturii cu Dumnezeu, cruciulițele sunt cadoul ideal pentru noul-născut, mai ales dacă sunt din aur cu diamante.
Având posibilitatea de a personaliza cruciulița, sugestia noastră este de a adăuga sfântul numelui pe care îl poartă copilul, sau, la fel, inițialele acestuia.

-Cadoul mamei

Se știe că diamantele au rolul de a proteja, de a alunga spiritele rele, de a aduce pace în suflet și gânduri senine, acestea cunoscându-se încă din antichitate când regii și reginele aveau coroanele și bijuteriile încrustate cu zeci de nestemate.
Dacă oferiți drept cadou o bijuterie cu diamante pentru copil, drept protecție, sugestia noastră este ca să vă gândiți la un cadou și pentru mama acestuia. Ea este cea care va avea grijă de el, dar cine are grijă de mamă ? Răspunsul este, desigur, o bijuterie cu diamante. Nu numai că va fi protejată de gândurile rele, dar îi va oferi o alură de strălucire, de lux, îi va evidenția sublim feminitatea și stilul.

imagine

-mărturiile de botez

Pentru ca botezul să fie un eveniment bine pus la punct, parinții moderni optează pentru achiziționarea așa ziselor ,,mărturii de botez,, care, la final de petrecere, sunt oferite tuturor invitaților, drept amintire și mulțumire.
În trecut, mărturiile luau forma unor bomboniere ce conțineau fix 5 bomboane, semnificând sănătatea copilului, fericirea, longevitatea, voia bună și, nu în ultimul rând, fertilitatea.
În prezent, gusturile și alegerile s-au modificat considerabil, diversificându-se aceste mărturii de botez. Creativitatea părinților și dorința de autodepășire, de a oferi ceva special sunt motivele acestor schimbări.
Kara Diamond vine în ajutorul părinților care au această dorință de a fi unici, de autodepășire cu idei de mărturii de botez :

-diamante

Așa cum am menționat mai sus, diamantele au rol de protecție și, în mod cert, un diamant micuț va reprezenta mărturia ideală de mulțumire pentru invitați. Bineînțeles, trebuie să alegeți cu grijă cutiuța în care se va afla diamantul și culoarea fundiței (albastru este perfect dacă este botezul băiețelului, roz sau roșu dacă este fetiță, sau alb, fiind o culoare perfectă pentru ambele sexe)

imagine

 

-brățări cu șnur și pandantiv personalizat

imagine

Pentru ca această petrecere să rămână în amintirea invitaților, o idee perfectă pentru mărturii o reprezintă brățara cu șnur și pandantiv personalizat cu inițiala numelui copilului, a părinților, sau data calendaristică în care a avut loc botezul. Dar asta nu e tot. Pentru unicitate, pandantivul va arăta impecabil, având un diamant, de dimensiuni mici, încrustat pe el.

imagine

De ce să alegeți bijuterii din aur cu diamante, chiar dacă e vorba de botezul unui nou-născut?
Fiind un aliaj dur între aur galben, nichel, paladiu, cupru sau zinc, aurul alb are aceleași proprietăți ca și aurul galben și, mai mult, este
hipoalergenic. Acest lucru deja vă oferă siguranța că noul născut se va simți minunat, purtând o bijuterie din aur și va reprezenta cadoul ideal la petrecerea de botez.
Și totuși, de ce alegeți Kara Diamond pentru a achiziționa aceste cadouri de botez?
Răspunsul este cât se poate de simplu. Experții
Kara Diamond depun toată forța, cunoștințele în domeniu și dăruire de sine pentru ca bijuteriile să fie lucrate într-un mod calitativ.
Încuietorile, a brățărilor, cât și a colierelor, sunt sigure, iar dacă vorbim de cercei, atunci încuietorile sunt de tipul ,,filet,,. Astfel, vă asigurăm că bijuteriile cu diamante, indiferent de tipul lor, vor reprezenta un cadou perfect!

Kara Diamond
înseamnă profesionalism, grijă, autenticitate, preț de producător și posibilitatea ca bijuteriile să fie personalizate exclusiv după design-ul și dorința clientului.